Clanul ţigănesc Cuţitaru face legea cu parul în mână, în Băneasa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Andrei Foto Liviu Ghinea
Mariana Andrei Foto Liviu Ghinea

Băneasa, una dintre comunele mici ale judeţului Galaţi, cu numai 1.600 de locuitori pare a fi condusă cu mână de fier de clanul ţigănesc Cuţitaru. Cel puţin asta susţine o femeie de 44 de ani, Mariana Andrei, care a ajuns în stare gravă în spital după ce a fost bătută de două tinere, membre ale acestui clan.

„Lenuţa şi Geta Cuţitaru m-au prins şi m-au bătut în faţa curţii lor, pentru simplul motiv că treceam pe acolo. Un bărbat, tot rudă cu ei, mi-a pus cuţitul la gât şi m-a ameninţat că mă omoară. Nici nu mai ştiu ce să fac", ne-a povestit femeia.

Din spusele sătenilor, aceasta nu este prima faptă de acest gen comisă de clanul Cuţitaru. Chiar primarul comunei, Ion Romeu, spune că a mai auzit de astfel de fapte, dar nimeni nu ar fi venit să i se plângă personal. Despre corecţia fizică la care a fost supusă Mariana Andrei, primarul a fost foarte evaziv.


„Prin sat s-a mai auzit de aşa ceva. Probabil că o fi fost o ceartă între ele", a declarat acesta.

Mariana Andrei a venit la Galaţi, pentru a-şi scoate certificat medico-legal, spunând că va depune plângere în acest caz.

„Nu numai eu am fost rănită de aceste femei. Fata mea, care o avea pe fiica sa de opt luni în braţe, a încercat să se bage între noi, însă i-au rănit copilul. Sper ca Poliţia să facă ceva în aceste cazuri, pentru că noi nu mai suportăm stresul acesta. Am ajuns să nu mai mergem pe drum, să aşteptăm până se lasă seara, pentru a o lua peste câmp, ca să ajungem acasă", a mai povestit victima agresiunii.

Reprezentanţii IPJ Galaţi susţin că victima nu a depus nicio plângere până acum.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite