De Ziua Unirii, bal cu protipendişti la Restaurantul Continental din Galaţi! Afară, miros de revoluţie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vreme ce pensionarii şi revoluţionarii din Galaţi îngheaţă de frig în faţa Palatului Administrativ din Galaţi, protestând faţă de abuzurile comise de actualii guvernanţi, prefectul judeţului Paul Florea se pregăteşte de bal!

Vorbim despre un bal de caritate, care va avea loc în seara zilei de 24 ianuarie, şi la care sunt aşteptaţi protipendiştii din urbe, şi nu numai. Din banii strânşi, reprezentantul Guvernului în teritoriu vrea să facă un monument dedicat împlinirii a 150 de ani de la marea Unire. Cu acest monument, Galaţiul vrea să candideze pentru titlul de capitală istorică a României de Ziua Unirii.

"Investiţia" în acest bal se ridică la 40.000 de lei, bani pe care Prefectura îi va achita restaurantului gălăţean din donaţiile protipendiştilor. Balul are un iz interbelic şi va fi cu ţinută obligatorie.

Reprezentanţii protestatarilor din faţa Prefecturii au sărit ca arşi c\nd au aflat despre cheful de distracţie al prefectului şi au spus că vor face tot posibilul să-i strice balul.

"Ne vom strânge în faţa restaurantului şi vom face gălăgie mare pentru a vedea că nu este deloc corect ce fac autorităţile noastre. Nu pot să cred cum au unii chef de distracţie când ţara fierbe", spune Constantin Ciucă, preşedintele Asociaţiei Pensionarilor din România 2007.

Programul zilei de 24 ianuarie mai cuprinde slujba de pomenire a domnitorului şi a mamei sale la Biserica Vovidenia (ora 12.00), manifestări cultural-artistice la Statuia „Al.I.Cuza" de la Grădina Publică (ora 12.30) şi deplasarea la Muzeul „Casa Cuza Vodă" unde va avea loc evocarea personalităţii Domnitorului Alexandru Ioan Cuza (ora 13.30).

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite