Galaţi: Un bărbat în prag de pensionare şi-a dat azi Bacul la matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Un bărbat în prag de pensionare şi-a dat azi Bacul la matematică
Galaţi: Un bărbat în prag de pensionare şi-a dat azi Bacul la matematică

Gheorghe Secuianu are 55 de ani şi se pregăteşte cu emoţii să obţină diploma de bacalaureat. Până atunci, mai are de trecut prin emoţiile a încă două probe scrise.

Bărbatul susţine în această toamnă pentru prima dată bacalaureatul, după ce a terminat cu brio cursurile liceale la “fără frecvenţă”. “Nu mi-a cerut nimeni o diplomă, este pur şi simplu o ambiţie de-a mea”, ne-a declarat Gheorghe Secuianu, grăbit să intre în sala de examinare.

Poliţist, la pensie

Gălăţeanul a lucrat timp de 25 de ani ca armurier în Poliţie. A ieşit la pensie şi s-a angajat la Poliţia Comunitară. A făcut cândva doi ani de liceu la FF la Colegiul Naţional Mihail Kogălniceanu, dar nu a reuşit să ducă la bun sfârşit liceul.

A mai avut o experienţă de trei ani la o şcoală militară, dar nici de acolo nu a scos mai mult. A reuşit acum, la 55 de ani să termine Grupul Şcolar Metalurgic şi nu a avut nicio ezitare în a se înscrie la Bacalaureat.

Despre candidat, numai cuvinte de laudă


Profesorul de biologie al băiatului lui Gheorghe Secuianu, Maria Hanu are numai cuvinte de laudă despre candidatul la examenul maturităţii. “George (n.r. – fiul lui Gheorghe Secuianu – elev la Colegiul Emil Racoviţă) mi-a vorbit de multe ori despre amibiţia tatălui de a promova Bacalaureatul. Este mai mult decât remarcabil efortul lui”, spune profesorul Maria Hanu. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite