BMW răsturnat lângă Costineşti: un mort, trei răniţi Toţi sunt din Galaţi şi Brăila FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un pasager din BMW a murit pe loc
Un pasager din BMW a murit pe loc

Un grav accident rutier s-a produs, ieri seară, pe drumul naţional 39, care leagă Mangalia de Constanţa. Un BMW a intrat într-un copac şi apoi s-a răsturnat după ce şoferul a făcut o depăşire neregulemantară.

Accidentul s-a produs la ora 20.20, în dreptul staţiunii Costineşti. La volanul BMW-ului înmatriculat în Anglia se afla Radu Crihana (32 de ani). Şoferul conducea dinspre Constanţa spre Mangalia. Crihana a intrat pe contrasens, în depăşirea unui Matiz care circula pe acelaşi sens de mers, condus de Cătălin Iatan. La revenirea pe bandă şoferul BMW-ului a pierdut controlul asupra maşinii, a ieşit de pe drumul naţional pe partea dreaptă, a intrat într-un copac şi apoi a ricoşat înapoi pe şosea, acroşând Matiz-ul. În urma impactului bolidul s-a răsturnat.  Ca prin minune, şoferul şi pasagerii din Matiz au scăpat nevătămaţi.


BMW răsturnat lângă Costineşti: un mort, trei răniţi

Laurenţiu Drăghici (32 de ani), pasager în BMW, a murit pe loc. Alţi trei pasageri au fost răniţi şi au ajuns la spital: Elena Neacşu (28 de ani), Adriana Dumitrache (23 de ani) şi Maricel Antohi (28 de ani).

Şoferul BMW-ului este cercetat pentru ucidere din culpă. Crihana şi pasagerii săi veniseră din Galaţi şi Brăila pentru un curs organizat într-una dintre staţiunile de pe litoral.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite