BAC 2010: Află aici unde sunt cei mai mulţi picaţi la Bacalaureat din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform rezultatele parţiale de la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului în judeţul Galaţi s-a înregistrat cel mai mic procent de promovabilitate la examenul maturităţii.

Mai puţin de doi elevi din zece au reuşit să obţină o medie de şase prin care să poată trece examenul de Bacalaureat din acest an. "Din datele de la acest moment, procentul de promovabilitate de la nivelul judeţului Galaţi este de 15 la sută", ne-a declarat Doru Resmeriţă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi.

Conform datelor centralizate în acest moment la nivelul ţării, judeţul de la Dunăre deţine ultimul în ceea ce priveşte procentul de promovabilitate.

Reamintim că în ultimii trei ani Galaţiul s-a clasat permanent pe ultimelele poziţii în ceea ce priveşte promovabilitatea.

Pentru sesiunea de toamnă a Bacalaureatului de la Galaţi s-au înscris 3.186 elevi, dintre care 771 din seriile anterioare.

Candidaţii pot depune eventualele contestaţii astăzi, în intervalul orar 16.00-20.00. Notele finale se afişează joi, 9 septembrie.

Brăila: BAC 2010/S-au afișat rezultatele examenelor din sesiunea de toamnă/Află de aici notele!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite