Azi încep pregătirile pentru negocierile salariale din ArcelorMittal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toţi liderii de sindicat de pe platforma siderurgică, dar şi simplii angajaţi ai ArcelorMittal, sunt aşteptaţi să se întâlnească azi după-amiază pentru a stabili solicitările pe care le vor înainta conducerii combinatului în vederea încheierii contractului colectiv de muncă pe 2011.

Şedinţa va avea loc, între orele 15.00 şi 18.00, la sala Ateneu de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Sindicaliştii afirmă că scopul organizării acestei întâlniri este acela de a discuta şi a adopta o poziţie unitară cu privire la solicitările de natură salarială şi nu numai, ce vor fi înaintate patronatului pentru negocierea contractului colectiv de muncă pe anul 2011. 

„Am organizat în ultimele săptămâni întâlniri cu membrii noştri de sindicat cărora le-am prezentat propunerile sindicatului referitoare la solicitările pe care le vom face la negocieri urmând ca o decizie finală să o luăm în cadrul şedinţei de azi unde aşteptăm cât mai mulţi salariaţi să participe pentru a lua o hotărâre împreună", ne-a declarat liderul SSM, Gheorghe Tiber.

Reamintim că în ultimii doi ani ani negocierile purtate între sindicate şi patronat s-au teminat fără acordarea de majorări salariale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite