Azi în Galaţi/ Ultima zi la Târgul de Toamnă din Piaţa Centrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi în acest an, primul weekend din octombrie a fost destinat "Zilei Recoltei" sau "Târgului de Toamnă" cum mai este cunoscut evenimentul.

„Este un an mai dificil din punct de vedere financiar, însă am ţinut să continuăm tradiţia şi să organizăm şi în acest an târgul", a declarat Eugen Zaharia¸ director Administraţia Pieţelor Agroalimentare din Galaţi.

Din păcate mulţi dintre gălăţenii care au trecut pe la târg nu au reuşit să-şi facă toate proviziile pentru iarnă aşa cum îşi doreau.

"Am sperat ca la acest târg să-mi fac o rezervă de iarnă la murături şi castraveţi. Să pun la murat. Din păcate preţurile sunt destul de mari, aproape la fel ca în zilele obişnuite. Nu sunt preţuri mai mici cu ocazia Zilei Recoltei", ne-a declarat Traian Manole, 57 d ani.

Lista produselor expuse cuprinde: legume, fructe, seminţe, pesticide, condimente, peşte, puieţi de peşte, vin, bere, patiserie-cofetărie, panificaţie, lactate, produse din carne, dar şi maşini agricole.

Manifestarea este organizată la Galaţi începând cu anul 2002, în prima sâmbătă a lunii octombrie. La acest eveniment participă toţi agenţii economici, producători particulari, meşteşugari care expun şi comercializează cele mai frumoase produse.

Au participat şi în acest an peste 120 de producători, agenţi economici şi meşteri populari.

După ce îşi fac cumpărăturile necesare, gălăţenii se pot delecta urmărind reprezentaţiile fanfarei Centrului Cultural "Dunărea de Jos".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite