Azi-dimineaţă/ Grav accident de circulaţie la Braniştea cu două autobuze care s-au ciocnit frontal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liniştea unei familii din localitatea Braniştea a fost tulburată azi dimineaţă, în jurul orei 5.30, când două autobuze s-au ciocnit puternic, iar unul a ajuns în curtea casei. În urma impactului, şoferul unuia dintre auvehicule şi doi dintre pasagerii săi au fost răniţi.

Echipajele SMURD ajunse imediat la faţa locului le-au acordat îngrijiri medicale celor trei răniţi. Doi dintre aceştia, Marian Duţu, de 45 de ani, unul dintre şoferi şi Veronica Popoiu, aflată pe banchetă chiar în spatele şoferului, au fost transportaţi la spital.

„Cele două victime prezintă multiple leziuni, traumatism hemitoracic, contuzie a umărului, traumatism facial. Se află în afara oricărui pericol”, spune Angel Trifan, coordonator UPU-SMURD.

Femeia rănită nu a apucat să vadă decât luminile de la celălalt autobuz după care s-a trezit la podea cu cioburi de geam peste ea.

„Eram şase fete în autobuz şi şoferul. Mergeam la serviciu la Brăila. Celălalt autobuz a semnalizat şi apoi a mers către noi. Am văzut luminile şi toate fetele au început să ţipe. Ne-am trezit aruncate pe jos. Primul lucru a fost să ne căutăm una pe alta, să vedem dacă e cineva grav rănit. Medicii mi-au spus că nu e grav şi că-mi revin repede”, spune Veronica Popoiu, una dintre victime.

În urma primelor verificări, poliţiştii rutieri au stabilit că Marian Duţu, şoferul care a ajuns la spital rănit, este vinovat de accident.

„Accidentul a avut loc pe DN25. Cercetările au fost preluate de poliţiştii de la serviciul rutier pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc incidentul”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt IPJ.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite