Avocatul Mihail Boldea contestă licitaţia pentru Hotelul Faleza: „Este cu dedicaţie pentru senatorul Necula.Voi face plângere la DNA!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avocatul Mihail Boldea
Avocatul Mihail Boldea

Scoaterea la licitaţie a Hotelului "Faleza" naşte controverse. Deputatul Mihail Boldea a solicitat ieri ministrului Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, anularea licitaţiei pentru vânzarea hotelului şi refacerea expertizei tehnice. Parlamentarul susţine ca imobilul să fie reevaluat, iar preţul de pornire a licitaţiei să fie unul real.

CITEŞTE ŞI :  Astăzi, Consiliul Local a aprobat înscrierea la licitaţie pentru cumpărarea Hotelului Faleza

Hotelul “Faleza”, situat lângă Biserica Precista, ar putea fi noul sediu al Primăriei Galaţi.Preţ de pornire: 1,16 milioane de euro

„Am solicitat Ministerului Dezvoltării să anuleze licitaţia care va avea loc pe data de 8 noiembrie. Acest lucru s-a făcut în mod incorect deoarece preţul ar fi trebuit să fie cel puţin 4 milioane de euro, dacă ţinem seama că un metru pătrat de teren în acea zonă este de 100 de euro".

"Am de trei luni informaţii că senatorul Marius Necula ar fi interesat să cumpere hotelul. La licitaţie poate participa cine doreşte, dar să ofere preţul corect. Dacă Ministerul Dezvoltării nu va anula licitaţia şi nu se va face o reevaluare a obiectivelor, voi face plângere la DNA”, ne-a declarat parlamentarul.

În replică, senatorul Marius Necula ne-a declarat că nu este interesat de licitaţie.

„Nu voi participa în niciun fel la licitaţie. Nu este o licitaţie cu dedicaţie, pentru că este publică, oricine poate participa la ea. Problema este la Primărie, că au ajuns în situaţia de a nu mai avea sediu şi acum căută vinovaţi în altă parte”, a spus Necula.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, prin intermediul SC Neptun-Olimp, a scos hotelul Faleza din municipiul Galaţi la licitaţie pentru un preţ de pornire de 1.164.533 euro. Terenul aferent acestuia are o suprafaţă de 3586,74 metri pătraţi. Modul de vânzare este prin licitaţie cu strigare competitivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite