Avancronică/ Oţelul poate reveni pe primul loc al Ligii I, dacă învinge Gloria Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul va avea loc astăzi, de la ora 15.00, pe Stadionul Oţelul, şi va transmis pe GSP TV. În cazul unei victorii, echipa gălăţeană va reveni în fotoliul de lider, depăşind cu două puncte pe FC Timişoara.

Poate şi din acest motiv directorul general Marius Stan a declarat că partida cu CF Gloria 1922 Bistriţa, din etapa a XI-a a Ligii I, va fi cea mai dificilă de până acum.


"I-am avertizat şi pe jucători să nu intre liniştiţi pe teren pentru că putem pica într-o mare capcană. Abia aşteaptă unii să călcăm strâmb pentru a ne ironiza, iar Gloria Bistriţa practică un fotbal cu mult superior locului ocupat în clasament. Am ajuns aici, pe acest loc merituos, doar prin munca noastră şi ar fi păcat să ne batem joc de perioada gestionată foarte bine până acum. Este un meci cât o finală, o astfel de îndârjire, de determinare vreau să văd la băieţii noştri, şi m-ar bucura enorm să avem şi un public cât mai numeros în tribune. Cât timp intrăm decişi pe teren nu mă tem de nimeni. Mă tem în primul rând de noi, a explicat Marius Stan.


La rândul său, antrenorul Dorinel Munteanu este de părere că adversarul pe care FC Oţelul Galaţi îl va întâlni azi se află în mod nemeritat în subsolul clasamentului.


"Am urmărit toate partidele Gloriei Bistriţa din acest campionat şi pot spune că vom avea un meci foarte greu. Bistriţa este foarte agresivă, joacă foarte mult în terenul advers şi, cu siguranţă, nu merită locul pe care se află. Vom avea o partidă extrem de dificilă în compania unei echipe care, dacă este lăsată să joace, poate pune probleme oricui! Ne dorim un stadion plin şi la final să ne bucurăm împreună", a afirmat Dorinel Munteanu.

Preţul unui bilet este: 20 de lei (tribuna I), 15 lei (tribuna a II-a) şi 10 lei (peluze).


Nu se preconizează o îmbunătăţire a condiţiilor atmosferice până la ora jocului, astfel încât meciul se va desfăşura în condiţii de ploaie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite