Galaţi: Autoturism fără acte legale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Autoturism fără acte legale
Galaţi: Autoturism fără acte legale

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Galati au oprit pentru control pe Drumul National 26, în zona unui PECO de la ieşirea din municipiul Galaţi, autoturismul  marca „ Opel

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Galati au oprit pentru control pe Drumul National 26, în zona unui PECO de la ieşirea din municipiul Galaţi, autoturismul  marca „ Opel Corsa ”, înmatriculat în Germania, condus de  Valentina Geanina C., în vârstă de 20 ani.

      Având suspiciuni cu privire la valabilitatea documentelor prezentate la control, politiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora a rezultat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile din Germania din data de 7 septembrie 2009.

      Tânăra a declarat poliţiştilor de frontieră că autoturismul a fost achiziţionat în luna septembrie de la un cetăţean din  Braila, Gheorghe M., în vârstă de 37 ani, şi nu avea cunoştintă despre faptul că maşina este radiată din circulaţie.

      Lucrătorii IJPF Galati, au întocmit dosare penale pe numele lui Gheorghe M. şi al Valentinei C., acestea fiind cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals, fapte prevăzute şi pedepsite de legislatia in vigoare.

      În ultima săptămână, este cel de-al patrulea autoturism cu probleme descoperit de către poliţiştii de frontieră pe străzile din  Galaţi sau prin punctele de trecere a frontierei din cadrul IJPF Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite