Autorii jafului armat de la BRD Galaţi nu au fost identificaţi nici după patru luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nimic despre jaful de la BRD
Nimic despre jaful de la BRD

Jaful armat de la BRD Galaţi, încă neelucidat. Deşi trecut patru luni de când doi indivizi înarmaţi au jefuit sucursala BRD din Port. Deocamdată, singura persoană cercetată penal este casieriţa, pentru neglijenţă în serviciu.

Autorii jafului de la sucursala BRD din zona Portului din Galaţi nu au fost încă prinşi, deşi au trecut aproape trei luni de la incident.
Poliţia a reţinut la un moment dat un suspect, originar din Serbia, dar la scurtă vreme s-a dovedit că omul este complet nevinovat, iar arestarea lui a fost un simplu exces de zel..

Vă reamintim că, pe 5 octombrie, două persoane au jefuit sucursala BRD din zona Portului Galaţi, după ce i-au ameninţat cu pistoale pe casier şi pe agentul de pază al unităţii, atacatorii luând din casa de bani suma de aproximativ 100.000 de lei.

Conform poliţiei, cei doi bărbaţi, care purtau cagule, au luat din casa de bani, care - bizar! - era deschisă, suma de aproximativ 100.000 de lei, după care au ieşit din sediul băncii şi au dispărut.

Cristian Dobre, directorul sucursalei bancare unde a avut loc jaful, a declarat că în momentul incidentului în sediul băncii se aflau agentul de pază şi două funcţionare, iar sub ameninţarea armei una dintre angajate a deschis seiful.

"A deschis seiful, respectând astfel politica băncii noastre, potrivit căreia viaţa angajaţilor este mai presus decât banii"
, a spus Dobre. El a precizat că angajaţii au acţionat butonul de panică imediat după comiterea jafului, iar în câteva minute la faţa locului au ajuns atât poliţiştii, cât şi angajaţi ai firmei de pază cu care unitatea are contract.

Deocamdată, singura persoană care a avut de suferit de pe urma jafului este casieriţa de la bancă. Femeia este cercetată penal pentru neglijenţă în serviciu.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite