Autocarul moldovenesc înzăpezit la Oancea a fost scos după 24 de ore de viscol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În el se mai aflau cinci persoane, care sunt în stare bună. Ceilalţi 13 pasageri s-au întors în această dimineaţă în Republica Moldova cu un microbuz.

Un autovehicul de deszăpezit de la SC Drumuri şi Poduri Galaţi a ajuns astăzi, în jurul orei prânzului, la autocarul „naufragiat" ieri la şase kilometri de localitatea de frontieră Oancea. Autocarul, înmatriculat în Republica Moldova, are serioase probleme la sistemul de distribuţie şi la direcţie, dar şoferii spun că acestea se pot remedia.

În autocar se mai aflau cinci, din cele 18 persoane care rămăseseră ieri înzăpezite la Oancea. Celelalte 13 au fost cazate peste noapte în Primăria Oancea, unde au primit mâncare şi ceaiuri calde. Dis-de-dimineaţă, acestea au plecat spre Republica Moldova cu un microbuz, pus la dispoziţie de firma care deţine şi autocarul.

image

Cât priveşte cei cinci pasageri din autocar, aceştia au stat peste noapte în autocar, cu motorul pornit, pentru a păzi bagajele celorlalţi pasageri moldoveni. Ca să fie sigure că nu-i vor găsi pe basarabeni îngheţaţi de frig, autorităţile locale din Oancea le-au dat şi 50 de litri de motorină.

Oamenii spun că n-au avut probleme peste noapte, deoarece au stat cu motorul pornit.

Autocarul a fost tractat până în comuna Oancea, unde va fi reparat, în măsura în care acest lucru va fi posibil.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite