Au siluit fotbalul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pandurii
Pandurii

Meci oribil între Oţelul şi Pandurii, două echipe care au uitat de faza ofensivă.Oţelul Galaţi şi Pandurii Tg. Jiu au terminat la egalitate, scor 1-1, după o partidă în care s-au văzut doar trei faze de poartă.

Ce poate însemna o eliminare!

Un cot al lui Axente în minutul 23 în ochiul drept al lui Martinovic şi s-a terminat cu fotbalul decent, chiar dacă ulterior au apărut şi cele două goluri.

În inferioritate, Oţelul are noroc şi deschide scorul prin Iorga în minutul 29, care a reluat în plasă o centrare alui Ochiroşii.

Acelaşi Iorga a mai avut o ocazie mare în minutul 41, când a rămas singur cu portarul, dar a întârziat şutul şi Grecu a apucat să salveze.

În ultimele secunde ale primei reprize, la singura lor fază de poartă din tot meciul, cei de la Pandurii au egalat prin Vranjes, după o fază lucrată de Raskovic.

A venit pauza şi probabil comanda „stop joc" în vestiarul gălăţenilor. Cel puţin aşa s-a văzut pe teren. Acelaşi lucru a reieşit şi din spusele antrenorului Dorinel Munteanu: „sunt foarte mulţumit de jocul tactic făcut de băieţi".

Oţelul s-a speriat de jucătorul în minus şi a preferat să mizeze pe conservarea rezultatului, jucând până la final fără niciun atacant.

Nici cei de la Pandurii nu s-au prea omorât cu gândurile ofensive, deşi Cârţu a mutat devreme prin introducerea unui al doilea atacant.

Atât de obişnuiţi cu jocul defensiv sunt gorjenii, că nu au putut să-şi spele creierul şi să atace pentru a profita de omul în plus. „Le-am spus la pauză că suntem cei mai fraieri dacă nu câştigăm, dar degeaba", a mărturisit Sorin Cârţu, antrenorul de la Pandurii.

Spectatorii şi-au pierdut răbdarea în minutele de prelungiri, la o fază când portarul Grahovac a tras de timp.

„Ruşine să vă fie" au răbufnit spectatorii, iar jucătorii gălăţenii au părăsit terenul într-un cor de huiduieli.

Marius Stan, directorul general de la Oţelul, a spus că echipa sa a jucat foarte slab şi că a avut mare noroc că nu a pierdut.

„Un meci ca acesta trebuie interzis vizionării. La cât de slab am jucat, nici să stăm în picioare nu am fost în stare, trebuie să ne pupăm că am luat acest punct. Orice altă echipă în afară de Pandurii, dacă ne prindea astăzi, ne dădea de la trei în sus", a declarat Marius Stan.

Oţelul a depus contestaţie, Pandurii riscă depunctarea

Directorul general de la FC Oţelul, Marius Stan, a spus că la pauza meciului cu Pandurii Tg. Jiu a depus o contestaţie referitoare la dreptul lui Sorin Cârţu de a sta pe banca tehnică a echipei gorjene.

"Am depus contestaţie la pauza. Sorin Cârţu a fost suspendat şase etape ca antrenor principal, tot pe aceasta funcţie să o suporte. Nu cerem să câştigăm meciul cu 3-0, vrem doar respectarea unui principiu şi a regulamentului,. Ne adresam de data aceasta Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, iar cei de la Pandurii riscă depunctarea, între 6 şi 9 puncte", a declarat Marius Stan.

Oţelul a mai depus un memoriu, miercuri, prin care contesta dreptul lui Cârţu de a sta pe bancă, care a fost respins joi de către Comisia de Disciplină.

Cârţu a fost suspendat în turul campionatului, apoi a demisionat, dar contractul său cu Pandurii a rămas în derulare deşi antrenor principal a fost Liviu Ciubotariu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite