Galati: Atenţie, s-a furat mireasa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: Atenţie, s-a furat mireasa!
Galati: Atenţie, s-a furat mireasa!

Toată lumea a aşteptat sâmbătă aseară cu sufletul la gură jocurile marinăreşti organizate cu prilejul Zilei Marinei. Răpirea miresei de către piraţi a fost unul dintre momentele cele mai aşteptate astfel încât chiulabaua incinsă de aşa-zişii nuntaşi pe un bac ancorat în apropierea Falezei Inferioare a atras imediat atenţia publicului spectator.

Toată lumea şi-a ţinut răsuflarea când piratul cel rău a răpit mireasa şi s-a aruncat cu ea în apele Dunării. Am aşteptat şi noi mireasa la mal pentru a vedea cine este. Se numeşte Gabriela Groza şi anul a fost de acord să-şi arate tot curajul într-un rol dintr-o poveste,  în faţa a sute de gălăţeni. N-ar fi fost aici dacă “mireasa” din ultimii ani nu s-ar fi căsătorit în realitate şi nu ar fi rămas însărcinată, fiind astfel în imposibilitatea de a-şi juca rolul.

„Nu-mi place rochia, vreau una mai frumoasă la nunta mea”
Când i s-a propus să fie mireasa furată de pirat,  Gabriela nu a ezitat, mai ales că „oferta” a venit din partea răpitorului, bunul ei prieten şi vecin, Cristian Botoiu. El este „piratul de serviciu” la Ziua Marinei de 10 ani şi când a aflat că fosta lui parteneră nu se va mai lăsa furată din motive obiective, a apelat imediat la Gabriela. Astfel, la 29 de ani, tânăra a îmbrăcat pentru prima dată rochia de mireasă de Sfânta Maria Mare, şi nu la nunta ei, aşa cum i-ar plăcea de altfel să se întâmple cât mai curând. Gabriela ne-a mărturisit că nu este superstiţioasă dar că nu i-a plăcut rochia dată de la Primărie. Asta nu a împiedicat-o însă să se bucure de  jocul marinăresc, mai ales că i s-au promis 500 de lei dacă va intra bine în pielela personajului. “Este prea mare, nu-mi place deloc, nu-mi stă bine. Voi ce spuneţi?”, ne-a întrebat mireasa de ocazie. Cu siguranţă, foarte puţini oameni au avut timp să aprecieze modelul rochiei pentru că totul s-a petrecut rapid şi,  mai ales la o distanţă destul de mare pentru a vedea… linia croielii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite