Atenţie, cumpărători! Preţurile la apartamente încep să scadă în prag de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă la începutul anului proprietarii de imobile majoraseră un pic preţurile, acum acestea sunt într-o uşoară scădere. Unele apartamente s-au ieftinit şi cu 2.000 de euro.

În această vară gălăţenii nu au ţinut cont de cea de-a două recesiune anunţată şi au efectuat tranzacţii imobiliare din plin.

„Anul ăsta a mers binişor în mod constant. Nu au existat luni moarte. A fost de muncă, a fost de alergat. Noi simţim că economia românească îşi revine. Lumea prinde încredere, nu mai ţine banii la ciorapi. Investiţia imobiliară e cea mai sigură investiţie“, spune Florin Zugravu, directorul unei agenţii imobiliare din Galaţi.

Situaţia se schimbă odată cu răcirea vremii.

„Iarna nu se prea fac tranzacţii. Preţurile sunt în în scădere. De două săptămâni nu prea sunt cumpărători. La multe apartamente a scăzut preţul şi cu 2.000 de euro", a declarat Vlad Marin, reprezentantul uneia dintre cele mai vechi agenţii imobiliare din Galaţi.

Un apartament cu o cameră se vinde începând cu 17.000 euro, unul cu două costă în jur de 25.000 euro. Locuinţele cu trei odăi costă aproximativ cât cele cu patru, adică circa 50.000 de euro.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite