O fetiţă de 12 ani a fost călcată pe zebră de o maşină a Poliţiei. Oamenii legii dau vina pe copilă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni din apropierea Liceului Metalurgic. Victima are 12 ani şi este în afara oricărui pericol. Părinţii minorei susţin că poliţistul nu s-ar fi asigurat, dar şefii Poliţiei spun că totul s-a produs în circumstanţe regulamentare.

Incidentul s-a produs la ora 18.30, pe trecerea de pietoni situată în apropierea Liceului Metalurgic, din cartierul Micro 40.


Agentul Viorel Mizdrea de la Secţia 4 Poliţie - care, conform spuselor şefilor săi, se afla în misiune - a intrat pe banda unu a sensului său de mers şi a lovit-o în plin pe Patricia Olaru, în vârstă de 12 ani, care se afla pe trecerea de pietoni.

Un copil de 12 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni de o maşină a poliţiei!


Fata era singură


În momentul producerii accidentului, Patricia nu era însoţită de părinţi, însă mama sa susţine că fetiţa s-ar fi asigurat înainte de a traversa.


În momentul în care a fost lovită, ea practic parcursese trei sferturi din trecerea de pietoni. Chiar înainte de a fi acroşată, un autoturism Dacia, aflat pe banda a doua, îi dăduse priritate. Eu nu am fost acolo, şi nu pot să ştiu dacă maşina de Poliţie avea sau nu semnalele în funcţiune. Tot ce îmi doresc este ca fata mea să fie sănătoasă", a spus aceasta.


În această dimineaţă, Patricia Olaru era internată în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf.Apostol Andrei", iar starea sa era bună. Pe lângă leziunea de la cot, vizibilă imediat după producerea accidentului, medicii au dispus şi efectuarea unui examen tomograf, pentru a stabili dacă a suferit şi leziuni la nivelul capului.

image


„Din ce am vorbit cu ea, îşi aminteşte doar că a zburat prin aer. Sper să nu fie nimic mai grav. De-abia după câteva zile vom şti exact ce a păţit", a spus şi Laurenţiu Olaru, tatăl fetiţei.


Părinţii Patriciei spun că, în cazul în care starea de sănătate a fetei va fi bună, nu vor depune plângere împotriva poliţistului.


Aş vrea totuşi, dacă se poate, să stăm şi noi de vorbă cu şoferul acelei Dacii care i-a dat prioritate Patriciei, pentru că el ştie cel mai bine ce s-a petrecut şi a cui este vina", a mai completat Laurenţiu Olaru.


Poliţistul nu va fi cercetat


Comisarul şef Doru Geru, cel care se află la şefia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, spune că agentul de poliţie nu va fi cercetat, deoarece se afla în misiune şi avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase.


În momentul producerii accidentului, agentul se deplasa înspre Piaţa Energiei, pentru a aplana un conflict. Din declaraţiile martorilor reiese că vina aparţine în totalitate fetiţei", a declarat acesta.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite