Justiţei oarbă!Asasinul tocmit de Băhăian nu poate fi audiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa a cheltuit mii de lei pe citaţii, dar, nici după trei ani nu a reuşit să-l transfere pe Valentin Şlepac la Galaţi.Procesul celui mai mare evazionist din istoria postedembristă a Galaţiului bate pasul pe loc de trei ani.

Nici măcar un singur act de cercetare judecătorească nu s-a efectuat în dosar, cu toate că până astăzi au fost acordate 18 termene de judecată. Cazul este în acelaşi stadiu ca şi în 2008, când a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Galaţi.

Valentin Şlepac este judecat la Galaţi pentru o pagubă produsă bugetului de stat de aproape trei milioane de euro prin firma SC Dezmembrări Impex SRL, care se ocupa cu achiziţia de resturi metalice reciclabile.

Şlepac a vândut mii de tone de fie vechi, fără să plătească TVA şi impozit pe profit.

Valentin Şlepac este judecat şi la Tribunalul Ialomiţa pentru uciderea lui Lucian Cernat, care, în 2006, a fost aruncat de pe podul rutier care traversează braţul Dunărea Veche.

Victima fusese convinsă să devină administratorul unei firme fantomă din judeţul Ialomiţa, iar după ce a împrumutat diverse sume de bani care au ajuns la Băhăian, a fost eliminat.

Mai mulţi oameni ai străzii, care încheiau contracte în numele unor societăţi prin care Băhăian trăgea ţepe, erau apoi sedaţi şi îngropaţi de vii sau aruncaţi în canalul Dunăre Marea Neagră.

Băhăian şi Şlepac au escrocat nu mai puţin de 35 de societăţi comerciale din România, printre care se numără şi firmele gălăţene SC Grestroof SRL şi SC Legato SRL.

Judecătoria Galaţi a stabilit un nou termen de judecată în cazul Şlepac pe 6 iunie 2011 după ce, la ultima analiză a dosarului, a constatat din nou că evazionistul nu a fost transferat în vederea audierii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite