Galaţi: Artist al fotografiei la doar 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Artist al fotografiei la doar 12 ani
Galaţi: Artist al fotografiei la doar 12 ani

În ceea ce priveşte arta fotografică, pentru Galaţi, viitorul arată bine

Răzvan Andrei Sburlan se numără printre numeroşii adolescenţi talentaţi pasionaţi de fotografie. 

A învăţat să utilizeze aparatul de fotografiat înainte să meargă la şcoală. În clasa I, de „Ziua Copilului”, Răzvan a avut prima expoziţie personală.

Ultimul eveniment de acest gen la care a participat s-a desfăşurat anul acesta, în luna iunie, la Tecuci. „A fost o expoziţie pentru elevii din judeţele Moldovei. Printre cele 75 de imagini selecţionate în salonul final, am avut trei fotografii”, ne-a spus Răzvan.

În perioada  25-28 septembrie, tânărul artist va participa la un concurs organizat la Veliko Tirnovo, în Bulgaria, iar în octombrie, îşi va expune cele mai bune lucrări în cadrul unei expoziţii organizate la Şcoala Generală nr. 43 din Galaţi.

„Sunt destul de ocupat în această perioadă. Îmi pregătesc portofoliul pentru înscrierea în Asociaţia Artiştilor Fotografi”, ne-a mai spus micul artist.

image


În ciuda talentului de care dă dovadă, băiatul spune că nu-şi doreşte o carieră în acest domeniu,  arta fotografică fiind pentru el este  un hobby.

Răzvan face şi sport. Practică Aikido, iar la Cupa Mărţişorului a câştigat medalia de argint. Aşadar, este un copil de care părinţii săi au toate motivele să fie mandri.

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite