ArcelorMittal Galaţi a lansat Planul de Prevenţie şi Protecţie a Sănătăţii pentru toţi angajaţii săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ArcelorMittal Galaţi a demarat un program de prevenţie destinat tuturor angajaţilor săi. Aceştia vor beneficia gratuit de un pachet de sănătate constând în analize, teste de specialitate, informaţii privind protejarea sănătăţii şi vizite anuale la medici specializaţi în medicină ocupaţională.

Angajaţii ArcelorMittal Galaţi beneficiază de un Plan de Prevenţie şi Protecţie, precum şi de un Card de Sănătate.

Programul implementat în Combinat face parte din strategia ArcelorMittal privind sănătatea şi siguranţă în muncă, bazându-se pe prevenire şi pe eliminarea problemelor potenţiale", a declarat Thierry Le Gall, Directorul General al ArcelorMittal Galaţi. „Angajaţii, precum şi sănătatea şi siguranţa lor, reprezintă prioritatea noastră numărul unu. Prevenţia în domeniul sănătăţii sau în privinţa condiţiilor de muncă este mult mai importantă decât rezolvarea problemelor, după ce acestea apar."

Toate analizele efectuate în cadrul acestui program vor fi comunicate individual medicului de familie al angajatului.

"Testele de specialitate, analizele pentru tiroidă, diabet, tipurile virale de hepatită sunt doar câteva dintre analize incluse în program, împreună cu vaccinarea antigripală pentru 2011. Alte vaccinări gratuite urmează să fie disponibile, precum cele împotriva hepatitei, tetanosului şi poliomielitei. De asemenea, testul IDR pentru tuberculoză va fi disponibil pentru toţi angajaţii", a declarat Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al ArcelorMittal.

În acest an Compania va pune la dispoziţia salariaţilor teste gratuite pentru depistarea cancerului în funcţie de categoria de risc şi de vârstă.

Programul este destinat exclusiv angajaţilor din Combinat şi are drept scop prevenţia şi asigurarea sănătăţii acestora.

ArcelorMittal Galaţi a sprijinit, recent, Facultatea de Medicină şi Farmacie din oraş donând sticlărie de laborator, iar Spitalului Judeţean de Urgenţă, diverse echipamente.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite