Şeful ArcelorMittal, înlocuit. Noul director este Eric Remisz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Thierry Le Gall îşi va relua funcţia deţinută anterior venirii lui la Galaţi: şef al Diviziei Flat Carbon Europe a ArcelorMittal. Noul director general al combinatului gălăţean este francez şi nu a mai lucrat până acum în grupul ArcelorMittal.

„ArcelorMittal Galaţi anunţă că Dl. Thierry Le Gall va părăsi Combinatul de la Galati şi va fi înlocuit de Dl. Eric Remisz, cetăţean francez, care anterior a lucrat în afara Grupului", a anunţat astăzi Dorian Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al ArcelorMittal..

Eric Remisz are deja o experienţă managerială în România, dobândită într-o altă companie, mai precis la Apa Nova Bucureşti, unde a fost director general adjunct.De altfel, el este cunoscut ca specialist în mediu, mai ales că a lucrat la mai multe companii franceze pe funcţii legate de acaastă specializare.

Thierry Le Gall, care va părăsi Combinatul şi din motive personale, îşi va continua activitatea în cadrul managementului Diviziei Flat Carbon Europe a ArcelorMittal.

"Combinatul din Galati intră, acum, într-o nouă fază, odată cu repornirea Furnalului 5, dar se va concentra în continuare atât pe Programul de Transformare cât şi pe îmbunătăţirea performanţelor tehnice, orientări care vor rămâne neschimbate", a declarat Le Gall.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite