Apele îşi iau tributul: un copil şi un tânăr din Galaţi s-au înecat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie fără margini în două familii din judeţ, după ce un băiat de 12 ani şi-a pierdut viaţa în apele râului Bârlad, iar un bărbat de 27 de ani s-a înecat în fluviu.

Temperaturile ridicate au scos pe malurile apelor sute de gălăţeni, în acest weekend. O bălăceală la râu, în Bârlad, a fost, însă, fatală pentru un copil de 12 ani. Corpul neînsufleţit al micuţului înecat a fost găsit sâmbătă seara  în râul Bârlad, pe raza localităţii Munteni. Potrivit Poliţiei Tecuci, cadavrul era în stare de putrefacţie.

„Un cetăţean a observat copilul plutind pe apă şi a alertat Poliţia. Nu cunoaştem cine este, însă întreprindem toate măsurile pentru a stabili identitatea. Se fac verificări pe albia râului Bârlad, poate se vor găsi bucăţi de haine sau de încălţăminte care ne-ar ajuta să-l identificăm“, a declarat agentul şef  Gicu Vârlan de la Poliţia Municipiului Tecuci.

Scăldat fatal

În celălalt caz, victima este un tânăr  de 27 de ani, plecat la scăldat cu prietenii în Dunăre. Ultima dată a fost văzut sâmbătă seara de către un camarad, care a şi dat telefon la numărul de urgenţă 112.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite