DEZVĂLUIRI Află ce „jonglerii" a făcut fostul director George Cubasa cu banii Apaterm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu doar conjunctura din piaţă şi datoriile populaţiei au dus la situaţia actuală a Apaterm SA. La falimentarea societăţii au pus umărul numerose persoane, care s-au înfruptat fără jenă din banii companiei.

Spre exemplu, timp de doi ani (2009-2010), Eugen Zaharia, directorul Administraţiei Pieţelor Galaţiului a fost plătit şi de Apaterm - chipurile ca şi consultant - cu un salariu lunat de 3.600 de lei. În ce a constat consilierea nu poate explica nici Eugen Zaharia, nici fostul director al Apaterm, George Cubasa. Însă este relevant de ştiut că şi Cubasa a fost plătit de Piaţă, tot pentru consiliere, cu 3.700 de lei pe lună.

Deocamdată, Curtea de Conturi, deşi sesizată, întârzie să dea verdictul de legalitate în această afacere.

O altă afacere cu scandal este cea a executării Apaterm de către Electrocentrale, această din urmă companie umflând cheltuielile de executare (suportate, evident de Apaterm) la un nivel ameţitar.

Astfel, executorul judecătoresc Dumitru Viţelaru s-a ales cu un contract de 650.000 de lei, iar avocata Cerasela Zeca (nimeni alta decât cumnata directorului de la Electrocentrale), cu 150.000 de lei. În schimbul banilor, cei doi au făcut nişte notificări şi câteva vizite la sediul debitorului. Şi cam atât.

Citeşte amănunte despre aceste afaceri dubioase în săptămânalul ADS Galaţi, care se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, la preţul de 1,4 lei. Publicaţia are 32 de pagini, toate color, şi conţine anchete, reportaje, analize, informaţii utile, programul TV şi multe alte lucruri.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite