Antonie Solomon îşi poate relua funcţia de primar al Craiovei. Recursul DNA a fost respins de Curtea de Apel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Galaţi nu a luat vreo decizie privind interdicţia ca acesta să-şi reia atribuţiile de edil şi ca atare se poate întoarce la primărie.

Judecătorii Curţii de Apel Galaţi s-au limitat la a respinge recursul DNA, fără precizări suplimentare, ceea ce înseamnă că primarul suspendat al Craiovei îşi poate relua funcţia, începând de joi, 21 iulie.

"Antonie Solomon este primarul Craiovei. Instanţa i-a ridicat interdicţia, deci se poate întoarce la Primărie", ne-a declarat Domnica Toader, unul din avocaţii edilului.

Acesta va redeveni primar al Craiovei imediat după ce Prefectura Dolj va fi informată de hotărârea luată astăzi de magistraţi.

„Nu comentez nimic până nu primesc hârtia. Este o decizie corectă, pe care o aşteptăm de câteva luni şi eu, şi avocaţii mei. Luni mă duc la Primărie, mâine (astăzi n.r.) vreau să merg la Cârna, la părinţii mei", au fost primele cuvinte ale lui Antonie Solomon.

Primarul Craiovei a fost arestat pe 3 martie 2010 sub acuzaţia că a primit 50.000 de euro mită pentru eliberarea autorizaţiei de construire a hipermarketului PIC din Bănie.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite