Galaţi: Virgil şi Angelica Rapotan sunt cei mai bogaţi gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Virgil şi Angelica Rapotan sunt cei mai bogaţi gălăţeni
Galaţi: Virgil şi Angelica Rapotan sunt cei mai bogaţi gălăţeni

Virgil si Angelica Rapotan (44 şi 41 de ani)  -  110-113 milioane euro Afaceri în:  distribuţia materialelor de construcţie, prin grupul ARABESQUE Amănunte în cotidianul Adevărul de azi, 6 octombrie Găsiţi "Top 500 de miliardari" în revista "Forbes", începând cu data de 6 octombrie, la preţul de numai 7,99 lei

Cei mai bogaţi gălăţeni, potrivit Topului 500 miliardari al reviste "Forbes", sunt soţii Virgil (44 de ani) şi Angelica (41 de ani) Rapotan. Ei au o avere estimată la 110-113 milioane de euro şi sunt cei mai mari distribuitori de materiale de construcţii din România.

Familia Rapotan controlează în totalitate compania Arabesque, care a obţinut în anul 2008 o cifră de afaceri de 550 milioane euro, în creştere cu aproximativ 22% faţă de anul precedent.

Potrivit datelor comunicate de Florina Necula, diectorul de marketing al Arabesque, peste 100 de milioane de euro reprezintă veniturile companiei din pieţele externe.

Arabesque acoperă toată ţara şi deţine 22 de filiale externe în Ucraina, Bulgaria, Serbia şi Republica Moldova. Reprezentanţii companiei au avut permanent investiţii în extinderea reţelei de distribuţie şi nu au de gând să le oprească, indiferent de situaţia economică internaţională din prezent.

Conform datelor comunicate de Florina Necula, compania derulează un plan de investiţii de 60 de milioane de euro în extinderea teritorială.

O parte din investiţii au fost deja realizate anul trecut. Extinderea se continuă prin înfiinţarea de noi centre în Piteşti, Oradea şi Baia Mare, prin alocarea a  25-27 milioane euro. 

image
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite