Galaţi: Angajat Apă-Canal, reprofilat pe şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Angajat Apă-Canal, reprofilat pe şantaj
Galaţi: Angajat Apă-Canal, reprofilat pe şantaj

Ciprian Stan (24 de ani), angajat al SC Apă - Canal SA, s-a gândit că poate face bani relativ uşor prin intimidarea unui adolescent

 Alexandru Coman Mihail (15 ani), un tip timid, a decis să se împrietenească cu muncitorul de la Apă-Canal pentru ca acesta din urmă să-i ofere protecţie.

Profitând de modul de-a fi al băiatului, Ciprian Stan i-a cerut încă din primele zile 100 de lei cu împrumut, cu care şi-a cumpărat un lanţ de aur de la o casă de amanet.

Suma trebuia restituită în luna martie 2009, dar bărbatul a tot amânat momentul până când a fost sancţionat contravenţional pentru o abatere pe când se afla în curtea unei şcoli. Ciprian Stan i-a spus atunci lui Alexandru Coman Mihail că a primit amenda ca urmare a unei plângeri formulate de bunica lui. Mai mult decât atât, a susţinut că s-ar fi împrumutat de bani de la un anume „Marian” pentru a putea plăti amenda.
 
Începând din acel moment, adolescentul a început să primească ameninţări pe telefonul mobil de la „Marian”, care în realitate era muncitorul de la SC Apă-Canal.


După ce le-a povestit rudelor ce i s-a întâmplat, băiatul s-a adresat Poliţiei cu o plângere în data de la începutul lunii iunie a acestui an iar la scurt timp oamenii legii au organizat un flagrant.

Ciprian Stan a fost surprins pe când primea de la Alexandru Coman Mihail suma de 200 de lei, bancnotele fiind marcate cu creion fluorescent. Conform informaţiilor primite de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, „Marian” a fost trimis în judecată pentru şantaj iar dacă va fi găsit vinovat, riscă să stea după gratii până la 5 ani.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite