Andreea Ionescu, rockeriţa care predă japoneza

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Ionescu
Andreea Ionescu

La 26 de ani, tânăra se poate lăuda că a reuşit să-şi pună pe picioare propria afacere şi că este independentă financiar

Andreea este genul de om care ştie ce vrea în viaţă. Nu a lipsit ca spectator de la niciunul dintre marile concerte ale moştrilor sacri ai rockului care au cântat în ultimii ani la noi în ţară. După facultate , şi-a pus pe roate propria afacere. A închiriat un spaţiu în incinta Liceului Radu Negru şi a început să le predea limbile engleză şi japoneză tuturor celor interesaţi.
„Din câte ştiu eu, la ora aceasta sunt singura persoană care predă japoneza, în mod autorizat, în judeţul Galaţi", afrmă Andreea.

Tânăra, în vârstă de 26 de ani, a ales acest mod original de practicare a meseriei de profesor, din dorinţa de a-şi putea păstra independenţa.

„N-am vrut să depind de capriciile legiuitorilor sau de cele ale vreunui director de şcoală. Dacă ar fi să mă orientez spre sistemul public, m-aş duce să lucrez numai în cadru academic", a mai spus Andreea.

De altfel, cei care vin să înveţe limbi străine în acest sistem, au nevoie de ele la nivel de conversaţie, pentru a se descurca la joburile din alte ţări. Pe de altă parte, sunt şi foarte mulţi părinţi care îşi aduc copiii la Andreea.

„Cursurile sunt interactive. Oamenii mă privesc iniţial cu jenă, pentru că spun că nici măcar nu ştiu să pronunţe corect, însă ulterior se învaţă cu acest stil", explică tânăra profesoară.

Cursurile durează tot anul şcolar, o oră de limba engleză costând 10 lei, în timp ce una de japoneză 20.
Cum bugetul de publicitate este unul redus, Andreea a apelat la cea mai simplă metodă pentru a se face cunoscută: Facebook.

„Avem un cont, Britwit, iar de acolo, cei interesaţi pot afla absolut tot ce îşi doresc. Pentru o afacere tânără, era cel mai simplu mod de promovare"

Ce îi place

Îmi place frumosul. Îmi place arta, filmul, muzica şi mai ales rock-ul

Ce nu îi place

Nu-mi place prostia,ipocrizia, infatuarea şi mai ales cocalarii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite