Galaţi: Andreea Daniela Gulerez visează să ajungă director de bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Andreea Daniela Gulerez visează să ajungă director de bancă
Galaţi: Andreea Daniela Gulerez visează să ajungă director de bancă

Andreea este prima care-şi va spune povestea în “Adevărul de Seară”. Proapăta elevă a clasei de “magnifici” de la Şcoala 2 din Galaţi se poate mândri că este printre cei mai mari din

Andreea este prima care-şi va spune povestea în “Adevărul de Seară”. Proapăta elevă a clasei de “magnifici” de la Şcoala 2 din Galaţi se poate mândri că este printre cei mai mari din clasă. A împlinit deja 11 ani şi jumătate şi o parte din vis i s-a îndeplinit: a ajuns la şcoală la oraş. Este din comuna gălăţeană Griviţa şi a terminat şcoala primară la ea în sat. “Am fost încântată de ideea de a veni la oraş. Toţi cei din jurul meu, inclusiv învăţătorii de la şcoală mi-au spus că este mult mai bine la oraş. Aş putea obţine rezultate mult mai bune”, spune fetiţa.

A plecat cu ochii în lacrimi de acasă, dar spune că o parte din plâns era de bucurie, că poate să-şi îndeplinească visul. A doua parte din visul ei este cu bătaie mai lungă. “Vreau să ajung director de bancă. Îmi plac ştiinţele exacte, dar îmi place şi geografia, franceza şi limba română”, spune Andreea.

Nu-i place să citească, dar o face pentru că trebuie!

Dacă o întrebi pe Andreea ce nu-i place îţi răspunde prompt: nu-mi place să citesc. Surprinzător, am putea spune dacă ne uităm la visul fetei, dar Andreea ne lămureşte repede. “Chiar dacă nu-mi place, o fac, pentru că trebuie”, spunea ea râzând. Nu-i place să stea singură, fără prieteni.

Când vine vorba despre plăceri, fetiţa se gândeşte cu jind la la o porţie mare de pui prăjit cu cartofi prăjiţi. Deocamdată nu a mâncat asemenea bunătăţi la cantina Colegiului Pedagogic, acolo unde este cazată, dar speră că va veni şi ziua când una dintre plăcerile ei culinare va fi pe masă. Dacă nu, va aştepta cu mare drag ziua în care va ajunge acasă pentru a-şi vedea părinţii şi frăţiorul de trei ani.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite