Galaţi: Andra învaţă pentru a ajunge educatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Andra învaţă pentru a ajunge educatoare
Galaţi: Andra învaţă pentru a ajunge educatoare

Amira Andra Geană are 11 ani şi s-a născut în localitatea gălăţeană  Griviţa. Este primul dintre cei 16 copii cu inteligenţă perste medie de la Şcoala 2 din Galaţi care ne-a vorbit

Amira Andra Geană are 11 ani şi s-a născut în localitatea gălăţeană  Griviţa. Este primul dintre cei 16 copii cu inteligenţă perste medie de la Şcoala 2 din Galaţi care ne-a vorbit elogios despre profesorii pe care i-a avut acasă, în comuna natală: “Mie mi-au plăcut profesorii de acasă, care au ştiut să mă înveţe bine şi să ajung aici”.

De altfel, admirându-i pe dascălii pe de la Griviţa, a ajuns să viseze că într-o zi va deveni educatoare. “Îmi plac în special copii mici. Cred că o să învăţ pentru a ajunge şi eu, la rândul meu, să-i învăţ pe alţii”, afirmă fetiţa. Chiar dacă s-a obişnuit deja cu mâncarea de la cantină şi cu rigorile vieţii de la cămin, Andra mai spune că se simte captivă.

“Nu ne lasă deloc să ne plimbăm prin oraş. N-avem voie decât la chioşcurile din jurul căminului. Noroc că avem curtea mare şi e loc suficient spaţiu pentru a ne plimba cu rolele”, spune Andra.

Când nu se plimbă cu patinele pe rotile, fetiţa din Griviţa citeşte în limba franceză, care îi place foarte mult, sau joacă handbal. Nu-i place să fie forţată să-şi facă ordine în cameră, în general preferă să facă tot ceea ce trebuie din proprie iniţiativă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite