Oţelul Galaţi este la 9 etape de cea mai bună performanţă din istoria clubului/ Află aici cine-i mai poate pune piedică liderului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După primele zece etape din Liga I se prefigurează că lupta pentru obţinerea primul loc la sfârşitul sezonului de toamnă se va duce între Timişoara, Rapid şi Oţelul. Restul competitoarelor sunt în mijlocul unor scandaluri în jurul propriilor echipe sau sunt implicate în meciuri internaţionale care le vor aglomera programul

Cel puţin trei meciuri foarte dificile mai are de disputat Oţelul Galaţi până la pauza de iarnă, jocuri a căror rezultat va înfluenţa în bună măsură şi şanşele "oţelarilor" la primul loc.

În cele nouă etape de până la sfârşitul primei părţi a sezonului 2010-2011, elevii lui Dorinel Munteanu vor trebui să treacă de CFR Cluj (acasă), Craiova (deplasare) şi Timişoara (d).


Cu două puncte în spatele Galaţiului, Timişoara are la rândul său trei derbyuri de disputat: Vaslui (a), Oţelul (a), Dinamo (d)

Cea de-a treia clasată, Rapidul mai are programate meciuri dificile cu Steaua (a) şi Vaslui (d).

Este foarte posibil ca derbyul turului să aibă loc în etapa 16-a, când la Timişoara se vor întâlni echipa lui Cosmin Contra şi "oţelarii" lui Marius Stan.

Alte candidate

Steaua - are de recuperat cel puţin patru puncte (dacă va învinge Sportul). Scandalurile din sânul echipei şi mai ales participarea în Europa League face destul de puţin probabil ca echipa din Ghencea să fie pe primul loc la sfârşitul celor 19 etape.

Dinamo - este la 8 puncte în spatele Oţelului. La rândul său, Dinamo este în mijlocul unor scandaluri foarte mari, Andone fiind la un pas să fie demis dacă va pierde derby-ul cu Steaua din următoarea etapă.

CFR Cluj - are de recuperat cel puţin 10 puncte faţă de lider (dacă învinge Braşovul în etapa curentă). Este puţin probabil ca în 9 meciuri CFR Cluj să recupereze un număr aşa de mare de puncte. În plus echipa clujeană mai are de disputat patru meciuri în Champions League.

FC Vaslui - are de recuperat 5 puncte faţă de Oţelul (dacă învinge Gaz Metanul în meciul de astăzi). Deşi au un lot foarte puternic, Vasluiul este în mijlocul unui scandal unic în lume, purtat între antrenorul Caro şi patronul Porumboiu - ceea ce face puţin probabil realizarea unui parcurs constant pentru trupa din Vaslui.

Iată programul primelor trei clasate până la pauza competiţională:

Etapa a 11-a

Oţelul - Gl. Bistrita

Tg. Mureş - FC Timişoara

Rapid - Astra

Etapa a 12-a

FC Timişoara - U Cluj

Gaz Metan - Oţelul

Sportul - Rapid

Etapa a 13-a

Rapid - Pandurii Tg. Jiu

FC Braşov - FC Timişoara

Oţelul - CFR Cluj

Etapa a 14-a

Rapid - Steaua

U Craiova - Oţelul

FC Timişoara - FC Vaslui

Etapa a 15-a

Tg. Mureş - Rapid

Oţelul - Victoria Brăneşti

Urziceni - FC Timişoara

Etapa a 16-a

Rapid - U Cluj

FC Timişoara - Oţelul

Etapa a 17-a

FC Braşov - Rapid

Dinamo - FC Timişoara

Oţelul - Astra

Etapa a 18-a

FC Vaslui - Rapid

Gl. Bistriţa - FC Timişoara

Oţelul - Sportul

Etapa a 19-a

FC Timişoara - Gaz Metan

Pandurii Tg. Jiu - Oţelul

Rapid - Urziceni

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite