Ana Porgras, cetăţean de onoare al municipiului Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana Ana Porgras, artistul gălăţean Vasile Şeicaru, fostul rector Emil Constantin, profesorul Toader Buhăescu şi antrenorul Zoltan David vor primi de „Sărbătorile Galaţiului” titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Galaţi. 

Potrivit viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, premiile vor fi decernate după deschiderea oficială a Serbărilor, pe 28 noiembrie după-amiază, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”.

Performanţele gimnastei Ana Porgras

Ana Porgras este, la 16 ani, noua speranţă al lotului olimpic de gimnastică a României.

2007. În perioada junioratului, s-a evidenţiat la individual compus, în urmă cu doi ani devenind campioană naţională. A obţinut aur la bârnă, aur la paralele şi argint la sol. A ocupat locul al doilea cu echipa României la Campionatul Balcanic din Turcia.
2008. A fost cooptată în lotul de senioare după ce a câştigat aurul la bârnă la Campionatele Europene de la Clermond - Ferrand şi a contribuit la locul patru ocupat de echipă.

2009. A obţinut aur la bârnă şi argint la paralele la Internaţionalele României. La Naţionale, la Buzău, a dominat probele individual compus şi paralele şi a obţinut bronz la sol. La Mondialele de la Londra a obţinut calificarea în finală la patru probe din cinci şi a adus prima medalie la paralele după şapte ani.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite