Amenzi drastice pentru FC Vaslui după meciul cu Oţelul. Fotoreporterul care a introdus petarde pe stadion a rămas fără acreditare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de fotbal FC Vaslui se delimitează, într-un comunicat transmis pe site-ul său oficial, de iniţiativa fotoreporterului publicaţiei Vremea Nouă, Alexandru Croitoriu, de a introduce petarde pe stadionul "Oţelul" din Galaţi.

"Referitor la incidentele de la partida din etapa 24 dintre Oţelul Galaţi şi FC Vaslui, la care fotoreporterul publicaţiei Vremea Nouă, Alexandru Croitoru, a încercat să introducă în stadion mai multe petarde, conducerea clubului vasluian ţine să facă următoarele precizări: acţiunile fotoreporterului, ce încalcă flagrant Ordonanţa 8/2009, au fost premeditate, doar la iniţiativa acestuia, fără niciun fel de legătură cu clubul FC Vaslui", se arată în comunicat.

"Conducerea clubului se delimitează de astfel de acţiuni, care ar prejudicia imaginea şi prestigiul FC Vaslui, şi face specificaţia că responsabilitatea acreditării jurnaliştilor pe Stadionul Oţelul Galaţi ţine exclusiv de clubul Oţelul Galaţi, aceasta fiind practic o problemă administrativă a conducerii clubului gălăţean, în care conducerea FC Vaslui nu are şi nu poate avea niciun amestec", adaugă comunicatul.

Potrivit sport365.ro, clubul vasluian anunţă că a retras acreditările publicaţiei Vremea Nouă, ai cărei jurnalişti nu mai au acces la activităţile sportive ale FC Vaslui, fie că acestea se desfăşoară pe Stadionul Muncipal sau pe terenurile de antrenament.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite