Ajutaţi-l pe Remus! Peter Imre şi Băsescu au donat pentru micuţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Imre a fost ospătar o seară pentru strânge bani pentru Remus
Petre Imre a fost ospătar o seară pentru strânge bani pentru Remus

Remus Roman (10 ani) are nevoie de ajutor pentru repararea casei familiei lui, care a fost distrusă de inundaţii. Directorul general al „Adevărul”, Petre Imre, a prestat ca ospătar într-un restaurant şi a strâns 3.750 de lei pentru Remus. Preşedintele României a donat 1500 de lei.

Cazul micuţului Remus Roman (10 ani), din satul gălăţean Movileni, care acum patru ani  a reuşit să câştige bătălia cu o boală cruntă – cancerul  - a sensibilizat până la lacrimi pe multă lume.

Lenuţa Roman (37 ani), mama copilului, nu ştie carte, dar asta nu a împiedicat-o să apeleze peste tot pentru a-şi ajuta fiul.
Lanţul de inimi

Remus a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală în urmă cu patru ani şi a fost operat pentru extirparea ei. Medicii nu puteau interveni însă decât după scăderea presiunii intracraniene, iar procedura costa mult peste posibilităţile materiale ale familiei. Iar numeroşi oameni au pus suflet pentru a ajuta, într-un fel de lanţ de inimi.

„Nu ştiu să scriu dar am rugat pe cineva de la cantina spitalului să îi scrie domnului preşedinte Băsescu să ne ajute. Am aflat apoi că Preşedintele a trimis 1.500 de lei pentru Remus şi vreau să-i mulţumesc”, ne-a declarat femeia.

La susţinerea financiară a lui Remus a contribuit şi Petre L. Imre, directorul general al trustului „Adevărul”. Peter Imre a lucrat o seară ca ospătar, iar încasările, de 3.750 de lei, le-a donat copilului. „Cazul lui Remus m-a impresionat profund. Nu am ezitat să-l ajut”, a declarat directorul general „Adevărul”.

Calvarul lui Remus este, însă, departe de a se fi încheiat. După operaţie, el a continuat tratamentul cu citostatice, pentru ca năpraznica boală să nu revină. Acum, copilul merge periodic la Bucureşti pentru controale, dar familia lui este secătuită financiar de tratamentul costisitor de care are nevoie copilul.

Ca şi cum lipsurile financiare ale familiei Roman n-ar fi fost de ajuns, în vară i s-a mai întâmplat un mare necaz. O rupere de nori a provocat o inundaţie care a dus la avarierea gravă a locuinţei lor. Familia este acum nevoită acum să stea la socri, în condiţii grele, care nu sunt deloc de natură să-l ajute pe Remus să-şi revină după cumplita boală.

Ajutaţi-l pe Remus!

Cei care vor să ajute familia Roman să îşi reconstruiască casa din Movileni, Galaţi, o poate face donând bani în conturile, deschise la BCR, sucursala Pipera: RO09RNCB0286001133100003 (lei) şi RO36RNCB0286001133100002 (euro).

La completarea foii de virament, donatorii sunt rugaţi să specifice pe numele copilului pentru care fac donaţia respectivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite