Agresiune: Trimis în judecată pentru că a lovit un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 30 de ani, originar din comuna gălăţeană Schela, a fost arestat după ce l-a înjurat, scuipat şi agresat pe şeful de post din localitate.

Incidentul s-a produs în seara zilei de 20.02.2011, când agentul şef principal Gheorghe Anghel efectua o misiune de patrulare în zona satului Negrea, comuna Schela.

Poliţistul a observat că o maşină care se apropia din sens opus a oprit pe dreapta şi a stins farurile în momentul în care s-a apropiat, motiv pentru care a decis să îl legitimeze pe şofer.

Pasagerul din dreapta maşinii, Claudiu Avramiuc, a început să îl înjure, iar când agentul şef principal Gheorghe Anghel i-a cerut şoferului să-l însoţească la postul de Poliţie pentru clarificări, bărbatul l-a apucat de haină şi a început să îl împingă.

Poliţistul a fost nevoit să folosească spray-ul lacrimogen şi apoi pistolul din dotare pentru a-l ţine la distanţă pe agresor până la sosirea altor colegi de-ai săi.

Chiar şi cu cătuşele la mâini, Claudiu Avramiuc a continuat să îl înjure pe şeful de post din Schela, iar când acesta a încercat să-l bage în maşina Poliţiei, bărbatul l-a scuipat şi l-a lovit cu capul în faţă.

Nu are ocupaţie şi este cunoscut în comună drept un consumator de băuturi alcoolice care provoacă frecvent scandaluri", a precizat în rechizitoriu procurorul Ionuţ Dincă.

Poliţistul s-a ales cu o leziune în zona arcadei ochiului stâng.

Avramiuc a fost arestat, în cursul zilei de luni fiind trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj. Agresorul riscă să primească până la trei ani de închisoare.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite