Agenda zilei la Galaţi.Vezi aici ce evenimente se prefigurează pe malul Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată care sunt principalele evenimente care se vor petrece astăzi la Galaţi.

EXAMENUL DE TITULARIZARE: Concursul pentru ocuparea unui post în învăţământ va avea loc astăzi,  13 iulie, la cele două centre - Grupul Şcolar de Marină şi Colegiul Naţional „C. Negri". 1069 de candidaţi s-au înscris la concursul care anul acesta se va susţine după vechea metodologie. Rezultatele vor fi afişate pe 22 iulie.

CONTINUĂ ÎNSCRIERILE LA „DUNĂREA DE JOS": Până vineri, absolvenţii de liceu se pot înscrie la Universitatea “Dunărea de Jos”  Cele mai multe locuri sunt la Facultatea de Mecanică, iar cele mai puţine sunt la Facultatea de Arte. Una dintre cele mai căutate facultăţi din cadul Universităţii „Dunărea de Jos” – cea de Arhitectură Navală – scoate la concurs 90 de locuri la buget şi doar 10 la taxă. La „Ştiinţe Economice”, pentru cele opt specializări sunt puse la bătaie 160 de locuri la buget şi 240  la taxă. Cine vrea să urmeze Dreptul trebuie să ştie că sunt disponibile 94 de locuri la buget şi 131 la taxă.

Audienţe primarul Dumitru Nicolae: ora 12.00, adresa: strada Domnească nr. 38, cabinet primar, etajul II.

TAXE ŞI IMPOZITE: Toţi contribuabilii- persoane fizice care deţin în proprietate mai mult de un imobil au obligaţia depunerii declaraţiei speciale pentru calculul impozitului pe clădiri, majorat conform prevederilor OUG 59/2010 de modificare şi cimpletare a Legii 571/2003 privind Codul Fiscal. Declaraţiile se depun la sediile Direcţiei de Impozite, Taxe şi alte Venituri din strada Domnească, Bloc L, parter; strada Brăilei nr.232, bloc E4, parter , precum şi strada Henri Coandă, nr.8, bloc J5, parter.

ŞTIRI DIN TRAFIC

STRĂZI BLOCATE ÎN GALAŢI: Săptămâna aceasta au loc lucrări de reparaţii( frezare si asfaltare) pe următoarele străzi: DN2B –Nalba, Arad, Bulevardul Galaţi colţ cu Oţelarilor, Cloşca, Viaduct Sidex şi  Ovidiu

TRAFIC RESTRICŢIONAT: Până pe 15.07.2011 ora 24.00, traficul va fi restricţionat pe strada  Drum Uzină de Apă pe sensul de mers: strada Stadionului (Turn de televiziune) - sens giratoriu IVAS.

FALEZA, ÎNCHISĂ PE TRONSONUL TRAIAN-NAVELOR: Circulaţia va rămâne în continuare închisă pe porţiunea cuprinsă între Prelungirea Traian şi strada Navelor, pentru că încep lucrările de înlocuire a colectorului de ape uzate de la Elice. Lucrările vor dura până în luna august.

RADARE GALAŢI:DN 26, Faleza Superioară, Siderurgiştilor, bulevardul George Coşbuc.

RADARE BRĂILA: DN 22B Brăila-Galaţi pe dig, DE 87 Centura municipiului la  Baldovineşti;  DN 2B în localităţile Lacu Sărat, Silistraru, Surduila Găseanca, Ianca. Mâine dimineaţă radare: Calea Galaţi, Calea Călăraşilor, Bulevardul Independenţei
Schimbul II de la ora 14.00 - Calea Călăraşilor, Bulevardul Independenţei, Şos Rm Sărat, str. Comuna din Paris, şoseaua Baldovineşti

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite