Agenda zilei la Galaţi.Vezi aici ce evenimente se prefigurează pe malul Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată care sunt principalele evenimente care se vor petrece astăzi la Galaţi.

ÎNVĂŢĂMÂNT: „Senatul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi va acorda astăzi, 12 iulie 2011, titlul academic de Doctor Honoris Causa profesorului universitar Jean Bernard Guillot, de la Ecole Centrale de Paris. Festivitatea va avea loc în sala Senatului (strada Domnească nr. 47), începand cu ora 11.00”.

CONTINUĂ ÎNSCRIERILE LA „DUNĂREA DE JOS”: Până vineri, absolvenţii de liceu se pot înscrie la Universitatea “Dunărea de Jos”  Cele mai multe locuri sunt la Facultatea de Mecanică, iar cele mai puţine sunt la Facultatea de Arte. Una dintre cele mai căutate facultăţi din cadul Universităţii „Dunărea de Jos” – cea de Arhitectură Navală – scoate la concurs 90 de locuri la buget şi doar 10 la taxă.La „Ştiinţe Economice”, pentru cele opt specializări sunt puse la bătaie 160 de locuri la buget şi 240  la taxă. Cine vrea să urmeze Dreptul trebuie să ştie că sunt disponibile 94 de locuri la buget şi 131 la taxă.

STRĂZI BLOCATE ÎN GALAŢI: Săptămâna aceasta au loc lucrări de reparaţii ( frezare si asfaltare) pe următoarele străzi: DN2B –Nalba, Arad, Bulevardul Galaţi colţ cu Oţelarilor, Cloşca,  Viaduct Sidex şi  Ovidiu

TRAFIC RESTRICŢIONAT: Până pe 15.07.2011 ora 24.00, traficul va fi restricţionat pe strada  Drum Uzină de Apă pe sensul de mers: strada Stadionului (Turn de televiziune) - sens giratoriu IVAS.

CIRCULAŢIA PE FALEZĂ, RELUATĂ: Circulaţia pe portiunea cuprinsă între Pastilă ( strada Alexandru Cernat) şi până pe Prelungirea Traian, care a fost oprită vineri seară din cauza unei avarii, a fost reluată în cursul după amiezii de ieri, mai exact după ora 16.00.

RADARE GALAŢI:DN 26, Faleza Superioară, Siderurgiştilor, bulevardul George Coşbuc.

RADARE BRĂILA: DN 22B Brăila-Galaţi pe dig, DE 87 Centura municipiului la  Baldovineşti

DN 2B în localităţile Lacu Sărat, Silistraru, Surduila Găseanca, Ianca

Mâine dimineaţă radare: Calea Galaţi, Calea Călăraşilor, Bulevardul Independenţei

Schimbul II de la ora 14.00 - Calea Călăraşilor, Bulevardul Independenţei, Şos Rm Sărat, str. Comuna din Paris, şos Baldovineşti

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite