E oficial! Adriana Stratulat este noul director la SC Apaterm Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali s-a întâlnit astăzi, la Primărie, pentru a stabili administratorul special (directorul general) la SC Apaterm. Conform viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, consilierii PSD şi PDL au propus-o pe Adriana Stratulat, în timp ce consilierii PNL şi PC l-au propus pe Dorin Andarache. În urma voturilor, Adriana Stratulat a fost desemnată noul director la SC Apaterm.

Cei care au înclinat definitiv balanţa votului au fost consilierii PDL, care au votat propunerea PSD-ului, adică pe Adriana Stratulat (director tehnic la SC Apaterm din 2007).

„Noi am dorit ca admnistratorul special să fie din afara societăţii, motiv pentru care l-am fi votat pe Ion Ungureanu. Dânsul nu a acceptat acest post şi am votat-o pe Adriana Stratulat. Nu a contat pentru noi faptul că este membru PSD. Am votat-o pentru că are experienţă şi îşi face bine treaba”, ne-a spus consilierul Viorel Trif.

Contactată telefonic, Adriana Stratulat, noul director al SC Apaterm, ne-a declarat că primul lucru pe care-l va avea de făcut este să ia legătura cu administratorul judiciar, ROMINLSOV SPRL Bucureşti, pentru a începe reorganizarea societăţii.

image

Foto: Adriana Stratulat alături de fostul director George Cubasa

„Aceasta este prioritatea mea în acest moment. Trebuie să facem un plan de reorganizare viabil”, ne-a declarat Adriana Stratulat.

De cealaltă parte, George Cubasa nu ştie dacă va mai rămâne sau nu să lucreze în cadrul societăţii: „Mi-e foarte greu să spun ce voi face pe viitor. Dacă se consideră că nevoie de mine, voi rămâne. Dacă nu, voi pleca. În cazul în care se decide că trebuie să rămân, voi sta doar până la alegeri. Asta e clar”.

Cubasa consideră că Adriana Stratulat va face o treabă bună la Apaterm: „Este bine că a fost ales un om din interiorul societăţii, care ştie ce probleme sunt aici. Adriana Stratulat lucrează la Apaterm din 2007. Este un foarte bun profesionist. Ca director tehnic a făcut o treabă excelentă. Eu am colaborat foarte bine cu ea. Lucram ca o echipă, nu am avut niciodată conflicte de idei. Este alegerea bună”.

Cât despre inginerul-şef de la Apaterm, Dorin Andarache, cel care a fost propus şi susţinut de PNL şi PC, George Cubasa a declarat: „El este un profesionist. Această societate are nevoie de el. Părerea mea este că Dorin Andarache este un foarte bun executant, dar era nevoie de cineva care să se ocupe de managementul acestei societăţi. Un director tehnic e mai bun decât un inginer-şef”. 


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite