Admiterea 2010 - Statul finanţează 770 de masteranzi la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Schema este aceeaşi ca anul trecut. Niciun loc în plus, niciunul în minus!  În total, Universitatea pune la dispoziţia licenţiaţilor 770 de locuri. Cele mai mult locuri sunt la mecanică.

Înscrieri: 6-9 septembrie


Cele mai multe locuri - 119 - sunt puse la bătaie pentru viitorii masteranzi de la Ştiinţa Alimentelor. Şi la Ştiinţe Economice sunt scoase la concurs multe locuri: 110. Nici în acest an nu avem locuri la Medicină şi la Arte. Cele mai puţine locuri - câte 30 - sunt la Ştiinţe Juridice, la Istorie, Filosofie şi Teologie şi la Educaţie Fizică şi Sport.

CITIŢI ŞI:

Verificări "la sânge" ale notelor de zece de la probele de evaluare

Şcoală construită în 2006, închisă în 2010. Bilanţul: 400.000 de lei cheltuiţi de pomană


Înscrierile la master vor avea loc între 6-9 septembrie, între 10-11 septembrie se vor da testele grilă, iar pe 14 septembrie se vor afişa rezultatele.
Dacă la Ştiinţe Juridice media finală de admitere se calculează din 20% nota obţinută la interviu şi 80% media aritmetică a examenului de licenţă, la Ştiinţe Economice aceasta se calculează din 50% nota obţinută la interviu 25% media aritmetică a examenului de licenţă şi 25% media generală aritmetică de promovare a studiilor.

OAMENI/Irina Maria Picoş este olimpică naţională la engleză


Există şi două facultăţi - de Mecanică şi de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor care, înainte de a face aceste medii, îi supun pe candidaţi şi la teste grilă, cu câte 30 de întrebări, teste care vor fi notate cu Admis/Respins.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite