Administratorii de firme gălăţene pot primi bani europeni pentru implementarea unor aplicaţii informatice de comerţ electronic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii de afaceri pot beneficia de până la 1,85 de milioane de lei
Oamenii de afaceri pot beneficia de până la 1,85 de milioane de lei

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale sprijină administratorii de firme care vor să-şi îmbunătăţească productivitatea la nivelul afacerii, prin acordarea de fonduri europene.

Ministerul Comunicaţiilor a lansat spre consultare publică Ghidul Solicitantului pentru operatiunea 3.3.2, prin care reprezentanţii firmelor îşi pot moderniza şi eficientiza afacerea prin intermediul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor.

Valoarea maximă a finanţării acordate este de 1.850.000 RON, în timp ce valoarea minimă este de 45.000 RON. Oamenii de afaceri din Galaţi pot folosi banii europeni pentru introducerea unor aplicaţii precum e-learning - învăţământ la distanţă, sisteme informatice pentru licitaţii electronice, tranzacţii electronice securizate sau plăţi electronice.

Operaţiunea 3.3.2 "Sprijin pentru dezvoltarea sistemelor de comerţ electronic şi a altor soluţii online pentru afaceri" este inclusă în Domeniul Major de Intervenţie 3 "Susţinerea e-economiei" din cadrul Axei prioritare III TIC pentru sectoarele privat şi public.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite