Galaţi: Gălăţenii, încântaţi de apariţia Adevărului de Seară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Gălăţenii, încântaţi de apariţia Adevărului de Seară
Galaţi: Gălăţenii, încântaţi de apariţia Adevărului de Seară

Adevărul de  Seară, primul ziar gratuit apărut în oraşul de la malul Dunării, a ajuns şi la Galaţi

Prima persoană care s-a încumetat să se apropie de cutia „Adevărului” din Ţiglina I a fost Elvira Pârloviciu (foto dreapta). Ea s-a arătat de-a dreptul încântată de apariţia unui ziar gratuit în oraşul său.

„Mi se pare o idee foarte bună”
, a spus Elvira , care şi-a convins şi prietena Andreea Dima, să ia un exemplar.
 
„Este un lucru excelent pentru oraşul nostr
u”. Un om de vârsta a treia, care a văzut cam toate ziarele apărute în Galaţi în ultimii 50 de ani a spus că ar fi fost dispus chiar să plătească pentru a primi, în timp real, cele mai noi ştiri din oraş. 

„Este foarte bine, şi cred că l-aş fi luat şi cu bani, dacă ar fi avut ştiri importante”
, susţine Mihai Pâcleşanu. O mămică, ieşită la plimbare cu fetiţa sa, interesată de cărţile din colecţia „Adevărul pentru copii”, nu a rezistat să nu îşi ia şi un exemplar din primul număr al „Adevărului de Seară ” de la Galaţi. Ea este de părere că acest ziar va avea un viitor cât se poate  de bun.

„E o idee excelentă, mai ales că românilor le place tot ce e gratis”
, a spus Florina Popa. La mai puţin de două ore de la apariţia ziarului, s-au găsit şi mici întreprinzători, la propriu, care s-au hotărât că ar putea chiar vinde ziarul .

Un copil, nu mai mare de zece ani, a luat câteva zeci de ziare din cutie, după care s-a apucat să le vândă. Trebuie subliniat faptul că Adevărul de Seară este un ziar gratuit, care apare zilnic, de luni până duminică, şi poate fi găsit în cutiile instalate în oraş.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite