Astăzi s-a deschis, la Galaţi, a zecea Librărie "Adevărul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De astăzi, reţeau naţională de Librării Adevărul are un nou membru la Galaţi. Amplasată în fostul sediu Zapp, la intersecţia străzilor Brăilei cu Regiment 11 Siret, librăria vine cu un concept nou: acela de autoservire.

„Iubitorii de carte îşi pot alege singuri cartea, vor putea chiar să o răsfoiască pentru a şti ce cumpără", spun reprezentanţii librăriei.

Toate titlurile din colecţiile de carte, revistă sau DVD pot fi găsite la noua librărie din Galaţi. Nu trebuie să pierdeţi cel mai nou volum de carte verde - nr. 96 - care apare mâine sau volumul lui Jules Verne „Un oraş plutitor - Invazia mării".

Nu lipseşte niciun număr din colecţiile albumelor de artă (cei 14 pictori celebri sau cele 15 muzee renumite din lume), dar şi ghidurile „National Geographic".

„Le spunem melomanilor din Galaţi că Adevărul pregăteşte o nouă serie de DVD-uri cu muzică clasică şi nu numai. Nu le spunem însă mai multe, îi lăsăm să savureze surpriza la momentul respectiv", mai spun librarii Adevărul.

Edituri celebre în rafturi

Pe lângă „tradiţionalele" titluri, în Librăria Adevărul pot fi găsite şi titluri ale celor mai cunoscute edituri din România. Este vorba despre câteva albume de artă aparţinând editurii „Noi Media Print", cărţi editate la „Nemira" sau o întreagă colecţie „Historia".

Există chiar şi o colecţie pentru copii care cuprinde atât poveşti şi cărţi de colorat cât şi cărţi instructiv educative. Copiii pot învăţa să scrie în mai multe limbi şi chiar pot afla care sunt regulile de circulaţie rutieră.

Librăria Adevărul de la Galaţi va fi deschisă zilnic, de luni până duminică, între orele 9.00 şi 22.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite