Galaţi: Un an de „Adevărul de Seară”! (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Un an de „Adevărul de Seară”! (GALERIE FOTO)
Galaţi: Un an de „Adevărul de Seară”! (GALERIE FOTO)

Ediţia de la Galaţi, chiar dacă împlineşte doar două luni, a dat deja cititorilor peste 550.000 de ziare gratuite! Adevărul de Seară a dat românilor peste 180 de milioane de ziare! Citeste şi Craiova: Un an de AdS - Pe legitimaţia noastră de presă scrie Numărul 1 (GALERIE FOTO) "Adevărul de Seară" împlineşte un an Braşov: Bună dimineaţa, Braşov! La mulţi ani Adevărul de Seară! Cluj: Un

Pe 17 octombrie, „Adevărul de Seară” împlineşte un an. O aniversare de care suntem mândri, pentru că în aceste 12 luni echipele nostre, din cele 31 de ediţii regionale şi locale, au reuşit să dea românilor, gratis, peste 500.000 de exemplare pe zi, adică undeva la 180 de milioane de ziare în total!

CLICK AICI
PENTRU A VEDEA
GALERIE FOTO CU REDACTIA GALAŢI


Fiecare cu vârsta lui

În primul rând, trebuie să-i felicităm pe colegii noştri din ţară de la „Adevărul de Seară”. Înaintemergătorii de la Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj, Braşov, Craiova şi Constanţa. Am enumerat aici redacţiile regionale, la care se adaugă, de două luni, şi Galaţiul.

Mai sunt şi ediţiile locale. 23 la număr, printre care şi Brăila de lângă noi. Urmează, din 23 octombrie, Focşani şi Buzău, unde mizăm că o să avem două echipe de jurnalişti şi două ziare  de toată cinstea.

Fiecare cu vârsta lui. Unii au ajuns la un an: un prim pas, uriaş, în drumul către cartea de istorie a presei româneşti. Către un loc de cinste, pe coperta manualului de jurnalism – primul ziar care nu scrie despre politică!

Alţii, ca noi, cei de la Galaţi, ne uităm peste umăr către un trecut încă scurt – numai două luni. Alţii – focşănenii şi buzoienii – de-abia se pregătesc să intre în marea familie a „Adevărului de Seară”. Urmează şi alţii, până când harta României va fi în întregime colorată în albastru. Culoarea noastră.

Galaţi – file de poveste


Primul număr scos la Galaţi are o poveste aparte. A fost pentru prima oară în cariera noastră când, deschizând o publicaţie pentru care am muncit, am văzut doar informaţie pentru şi despre oameni.
Nu despre politicieni şi despre politică. Doar despre oameni.

Şi ne-am mândrit. Ne-am bucurat că suntem ziariştii care scriem pentru români. Nu pentru clanurile politice, pentru clientela electorală şi pentru purtătorii de pancarte. La urma-urmelor, scriem pentru cei 16 milioane de români care refuză să voteze pentru că s-au săturat de politică!

image


Iată şi echipa noastră:

Adevărul de Seară” Galaţi

Costel Crângan – redactor şef
Gabriela Creţu - publisher
Marius Mototolea – redactor şef adjunct
Nicoleta Butnaru - redactor şef adjunct
Mariana Constandache – editor
Cezar Amariei – editor
Vali Trufaşu – reporter
Bogdan Nistor – reporter
Liviu Ghinea - reporter
Marian Căpăţână – reporter
Marilena Dinu – reporter
Corina Misăilă – reporter
Fănel Teodoraşcu - reporter
Costi Chirilă – fotoreporter
Bogdan Dimofte – fotoreporter
Laura Cristea - marketing
Cătălin Pleşa - DTP
Monica Boczar - DTP
Costel Popa - DTP
Răzvan Ionaşcu - DTP

image


„Adevărul de Seară” Brăila

Dora Sider – reporter-coordonator
Mădălina Grosu – reporter
Marian Gheorghe – reporter
Dorin Udrea – reporter

Cum spuneam, urmează echipele de la Buzău şi de la Focşani, care pe 23 octombrie vor scoate, fiecare, prima ediţie locală.

Nu ştim dacă am reuşit încă să schimbăm ceva în oraşele în care apărem. Ştim în schimb, că am încercat să arătăm oamenilor că se poate şi fără politică. Că am oferit oamenilor informaţiile de care au nevoie. Că am încercat să le descreţim frunţile sau să le răscolim sentimentele

image


Şi mai suntem siguri de un lucru: noi suntem în slujba cetăţeanului. De aceea, oferim informaţie pură, nu intoxicaţie politică. Garantăm că aşa va fi mereu!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite