Adevăratul test al valorii pentru fotbaliştii de la Oţelul Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oţelul a învins CFR şi reintră în lupta pentru cupele europene
Oţelul a învins CFR şi reintră în lupta pentru cupele europene

Fotbaliştii gălăţenii joacă acasă cu liderul campionatului, sperând în victoria care să-i aducă în lupta pentru cupele europene. Oţelul Galaţi va întâlni duminică, de la ora 15.00, pe CFR Cluj, într-o partidă din etapa a 20-a a Ligii I în urma căreia va afla dacă poate spera la mai mult decât mediocritatea de la mijlocul clasamentului

„Poate credeţi că sunt nebun, dar eu încă mai cred că ne putem îndeplini obiectivul, clasarea pe un loc de cupă europeană", spunea Dorinel Munteanu, antrenorul de la Oţelul, la finalul turului. Primele două meciuri din retur, ambele câştigate, i-au dat apă la moară ambiţiosului antrenor, dar abia după partida de duminică cu CFR Cluj va şti dacă echipa sa chiar are potenţialul de a recupera punctele ce o despart de primele şase locuri.


"Următoarele patru meciuri ne vor spune unde suntem. Dacă scoatem destule puncte din confruntările cu CFR, Steaua, Urziceni şi Dinamo, am alege calea gloriei, altfel putem merge spre mediocritate", a subliniat şi Marius Stan, directorul general de la Oţelul, importanţa jocului cu CFR, primul din cele patru amintite.


Dorinel Munteanu a spus că s-ar mulţumi şi doar cu un egal în acest joc. „Un egal ar fi bun pentru noi pentru că, să nu uităm, întâlnim liderul Ligii I. Am încredere în băieţii mei şi vreau de la ei aceeaşi atitudine ca-n primele două etape din retur", a declarat Dorinel Munteanu.

Tehnicianul Oţelului nu are nicio problemă de lot. Vor reveni după ce şi-au ispăşit suspendările Cojoc, Sârghi şi Sălăgeanu. De asemenea, cei trei internaţionali de tineret, Râpă, Ochiroşii şi S. Ilie au revenit în cursul nopţii de joi spre vineri de la Tel Aviv şi vor face parte din lotul de 18 care va fi trecut pe foaia de joc.
La meciul de mâine de pe stadionul Oţelul intrarea femeilor va fi liberă, tichetele gratuite putând fi ridicate de la casele de bilete.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite