Acuzaţii grave din partea rudelor bărbatului bătut la Pechea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rudele lui Ştefan Paraschiv susţin că jandarmii şi poliţiştii l-au călcat în picioare chiar în sediul Poliţiei din Costache Negri, după care a fost transportat cu o dubă la Pechea, unde a fost încă odată bătut.

Poliţiştii spun că ar fi fost băut. Nu negăm chestia asta, însă a fost nenorocit degeaba", spune Luminiţa Carastoian, sora lui Paraschiv.
Mai mult, aceasta spune că fratele său a picat la mijloc, după ce a făcut o glumă pe seama oamenilor legii.


Un echipaj de jandarmi venise în sat, pentru a prinde doi inşi care se bătuseră în alt bar. La un moment dat au intrat în barul în care era şi fratele meu. Când l-au văzut pe cel pe care-l căutau, jandarmii şi-au dat practic cu spray paralizant unul în ochii celuilat. Atunci Ştefan i-a strigat celui căutat să fugă, că-l omoară jandarmii cu bătaia", a mai adăugat Luminiţa Carastoian.


Din cele spuse de sora bărbatului, după ce l-au pierdut pe cel pe care-l căutau, jandarmii şi-au descărcat nervii pe Paraschiv.


„Opt inşi l-au călcat în picioare în sediul Poliţiei din Costache Negri, după care l-au dus la Pechea, de unde l-au lăsat să plece pe jos", a mai declarat sora lui Paraschiv.


Reprezentanţii Jandarmeriei spun că nici nu poate fi vorba de aşa ceva. Într-adevăr, Paraschiv a ajuns la Postul de Poliţie din Pechea, însă nu a fost nicidecum bruscat.

„A refuzat să se legitimeze şi a fost dus la Pechea. Aproximativ la miezul nopţii, după ce a primit o amendă de 100 de lei, a plecat acasă pe picioarele sale", spune locotenentul Costin Barbu.

În acest moment, starea de sănătate a lui Paraschiv este destul de gravă, acesta fiind internat în acest moment în secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei din Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite