Galati: Actorii intră în dialog cu spectatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galati: Actorii intră în dialog cu spectatorii
Galati: Actorii intră în dialog cu spectatorii

După moda textelor din “commedia dell’arte”, actorii care vor urca pe scenă în această seară şi mâine vor interacţiona cu publicul, în măsura în care şi acesta din urmă va reacţiona la provocări.

Chiar dacă are mari probleme financiare, Teatrul Dramatic “Fani Tardini” îşi deschide în acest week-end stagiunea 2009-2010. Actorii dramaticului vor începe seria spectacolelor cu o adaptare după Petre Ispirescu, intitulată “Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”.

 “Este un spectacol deosebit, interactiv, în care tinerii trebuie să intre în spectacol. Sperăm că o să bucure copiii de la clasa I până la ciclul al doilea”
, spune directorul Teatrului Dramatic, Vlad Vasiliu.

Acesta spune că s-a reorientat pe spectacolele pentru copii din motive pur financiare, dar şi pentru că tinerii nu prea mai vin la spectacolele Teatrului de Păpuşi.

Intrare liberă la avanpremieră


Chiar dacă nu are un buget prea generos pentru această stagiune, conducerea Teatrului a hotărât să lase intrarea liberă la avanpremiera specatacolului, care va avea loc în această seară, începând cu ora 19.00.

 “În schimb, la premiera de mâine, toată lumea va plăti. Mai mult, am renunţat la invitaţii. Vom stabili un preţ modic, care poate pleca de la 1 leu, dar poate ajunge şi la 5 lei pe bilet şi toată lumea va plăti.

Cu excepţia invitaţilor din lumea criticii teatrale, care vor sta în primele rânduri”
, ne-a mai spus directorul dramaticului gălăţean.  

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite