Accident grav la Galaţi/Un bărbat a rămas fără o mână după ce a fost călcat de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc undeva în zona Micro 39. Victima a traversat prin loc nepermis când a fost lovită de tramvai. Starea de sănătate este critică.

Laurenţiu Apostol, în vârstă de 42 de ani, din Galaţi, a fost victima unui teribil accident petrecut în această dimineaţă. Bărbatul a ajuns sub roţile unui tamvai după ce a traversat prin loc nepermis.

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la faţa locului şi a preluat victima. Câţiva trecători au improvizat un garou din cârpe însă starea acestuia era foarte gravă.

„Prezenta o plagă strivită, complexă cu ambele oase rupte. Şansele să-i fie refăcută mâna sunt foarte mici”, spune dr. Angel Trifan, coordonator UPU-SMURD.

În momentul în care a fost preluat de echipajul SMURD gălăţeanul era recalcitrant şi a adresat injurii la adresa medicilor.

„<<Cine sunteţi voi mă? De la SMURD? Sunteţi nişte nenorociţi!>>. Aşa ne-a spus tot drumul spre spital”, povesteşte Angel Trifan.
Din primele cercetări ale poliţiştilor veniţi şi ei la locul accidentului reiese că victima este cea vinovată.

„Bărbatul, aflat sub influenţa alcoolului, a traversat prin loc nepermis şi a fost lovit de tramvai”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Acesta a fost transportat la Spitalul de Chirurgie Plastică din Bucureşti cu o ambulanţă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite