Accident de muncă: Un bărbat a căzut de la înălţime în timp ce vopsea o hală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital Foto: Adrian Obreja
Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital Foto: Adrian Obreja

De Ziua Femeii, ghinionul îi loveşte pe bărbaţi. Aşa pare să se fi întâmplat în cazul unui gălăţean care a căzut de pe o schelă, de la aproximativ trei metri înălţime.

Giani Viorel Moşescu, în vârstă de 43 ani, din Galaţi, a suferit un accident, azi după-amiază, în timp ce vopsea pereţii unei hale. Angajat al firmei S.C. Moldovulcan S.A Galaţi de un an şi jumătate, acesta era urcat pe o schelă împreună cu alţi doi colegi şi a căzut de la aproximativ trei metri înălţime. Imediat după accident, cei care erau de faţă au sunat la Ambulanţă, iar victima a fost transportată la spital.

Cadrele medicale, venite imediat la faţa locului, i-au acordat bărbatului primele îngrijiri şi au declarat că leziunile nu-i pun în pericol viaţa.
 
„Bărbatul era angajat al firmei S.C. Moldovulcan S.A Galaţi, ca sudor de meserie, de un an şi jumătate şi până acum nu a mai avut niciun fel de accident. A căzut de pe o schelă, unde era urcat împreună cu alţi doi colegi. Cazul va fi anchetat de o comisie formată din reprezentanţi ai firmei”, a declarat Ionel Petrea, inspector şef la Inspectoratul Teritorial de Muncă Galaţi.

În urma accidentului, bărbatul s-a ales cu un traumatism în zona lombară şi se află în afara oricăriu pericol.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite