Accident cu maşina SMURD/Un şmecher cu BMW a distrus aseară o ambulanţă şi a fost la un pas să bată echipajul medical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc aseară în zona Palatului de Justiţie din Galaţi. Ambulanţa circula cu semnalele acustice şi luminoase pornite. Şoferul BMW-ului nu are permis de conducere şi era beat

Unul dintre echipajele SMURD a fost implicat aseară într-un incident cât se poate de neplăcut. În timp ce se deplasa la o intervenţie, maşina SMURD a fost lovită de un alt autoturism, în intersecţia de la „Păpădie". Şoferul BMW-ului Seria 5 nu a dat prioritate ambulanţei şi a intrat în plin in ea.

„Este vorba de ambulanţa tip C. Acum este la sediul ISU şi mâine dimineaţă va fi dusă în service. Ambulanţa circula cu semnalele pornite", spune Angel Trifan, medic şef UPU-SMURD.

Imediat după impact, şmecherul cu BMW, dar şi pasagerul din dreapta au sărit la bătaie la echipajul de pe ambulanţă.

Un alt echipaj al poliţiei a observat cele întâmplate şi a pornit în urmărirea şmecherului cu BMW. După o urmărire de câteva minute, maşina a fost blocată iar agresorii au fost reţinuţi.

Bărbatul în vârstă de 32 de ani de la volanul maşinii nu are permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Rezultatul etilotestului a arătat 0,65 ml/l alcool pus în aerul respirat.

„Şoferul va fi cercetat penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pasagerul din dreapta pentru ultraj", spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite