VIDEO/Grav accident de circulaţie la Pechea/O tânără a fost lovită de maşină şi a fost aruncată de pe podul din localitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei copile, în vârstă de 16 ani, au fost implicate într-un grav accident de circulaţie în timp ce se întorceau de la şcoală. Două dintre fete au fost rănite uşor, în schimb cea de-a treia a fost transportată în comă la Spitalul de Urgenţă. Şoferul s-a ales cu dosar penal.

Ionela Şteful, în vârstă de 16 ani, a fost victima unui teribil accident rutier, împreună cu alte două colege. Acestea au fost lovite de o maşină, pe trotuarul de pe podul din localitate. Impactul a afost atât de puternic încât Ionela a fost aruncată de pe pod şi a căzut de la aproximativ şapte metri înălţime.

„Am fost aruncată de pe pod şi de la un moment dat nu mai ţin minte nimic. M-am trezit la spital aici”, spune cu lacrimi în ochi Ionela.

Mai multe echipaje SMURD au ajuns la faţa locului şi le-au transportat pe cele trei la spital. Două dintre ele au fost mai norocoase prezentând doar leziuni minore, în schimb Ionela Ştefu s-a ales cu ruptură de ficat, splină, bazin, fractură de gambă şi alte traumatisme.

„La spital a fost adusă o fată de 16 ani hăcuită de o maşină condusă de un şofer neexperimentat. Acesta a vânat pe un pod trei fete, iar una dintre ele, care a şi sărit de pe pod, este în stare gravă. S-a ales cu leziuni multiple. Este vai de capul ei. Feriţi-vă de poduri, de şoferi fără experienţă şi rugaţi-vă la Dumnzeu”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă.

Georgian Silion, şoferul de 21 de ani, are permis doar de un an de zile şi s-a ales cu dosar penal.

„Cercetările au fost preluată de poliţiştii de la rutieră”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite