Accident grav la Ultimul Leu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri noapte a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu rănirea gravă a unui şofer. Tot aseară, o altă persoană a murit după ce a fost lovită de o maşină, în localitatea Iveşti.

GALERIE FOTO AICI

Ştefan Vieru, de 25 de ani, aflat la volanul unui Opel Astra a apăsat prea tare pedala de acceleraţie, iar pe strada Brăilei, în dreptul intersecţiei de la Ultimul Leu, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un panou publicitar. În urma impactului, şoferul a a intrat în comă, în timp ce pasagerul, iar un tânăr de 22 de ani, a fost rănit uşor. Şoferul vinovat va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Dormea beat pe şosea

Marinică C., în vârstă de 57 ani, din satul Hanu Conachi, a murit după ce a fost lovit de o maşină, condusă de Teodor B., de 28 ani. Victima era întinsă pe şosea, în stare de ebrietate, iar şoferul nu l-a observat şi a dat peste el.

"Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat pentru ucidere din culpă", a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite